هزینه سونوگرافی سه بعدی
سونوگرافی سه بعدی چیست؟
آیا سونوگرافی سه بعدی با سونوگرافی چهار بعدی تفاوت دارد؟
کدام یک از سونوگرافی ها عوارض جانبی را به همراه دارد؟
در انجام سونوگرافی سه بعدی و یا سونوگرافی چهاربعدی مثانه باید پر باشد؟
به منظور کسب اطلاعات در مورد سونوگرافی سه بعدی و تفاوت آن با سونوگرافی چهاربعدی بهتر است که این مطلب را تا انتها مطالعه نمایید تا به جواب سوال خود دست پیدا نمایید.
سونوگرافی سه بعدی: یکی از روش های متداول در زمان بارداری انجام سونوگرافی و به خصوص سه بعدی می باشد، که از تکنیک های جدیدتر نسبت به سونوگرافی دو بعدی ابداع شده است. در این نوع سونوگرافی پزشک قادر است که تمام اعضای داخلی بدن زن باردار از جمله: رحم ، تخمدان، مثانه و… را مشاهده نماید در کنار آن بتواند از سلامت جنین و وجود یا عدم وجود اختلال و بیماری در جنین نیز مطلع شود. در این نوع سونوگرافی می توان تصویر واضحی از داخل رحم بدست آورد.
سونوگرافی سه بعدی کمک می کند تا پزشک از وجود هر نوع کیست و فیبروم در رحم مطلع شود. این نوع سونوگرافی کاربرد فراوان تری نسبت به سونوگرافی دو بعدی دارد اما سونوگرافی چهار بعدی تمام حرکات جنین را در کنار بیماری ها به وضوح نشان می دهد.
سونوگرافی سه بعدی هیچ تفاوت بزرگی با سونوگرافی چهاربعدی ندارد و فقط می توان به راحتی عطسه و خمیازه کشیدن جنین را در چهاربعدی مشاهده کرد. اما میزان سلامتی و تکاپوی جنین در هر دو سونوگرافی به یک اندازه می باشد.
هزینه سونوگرافی سه بعدی را معمولا مرکز رادیولوژی و سونوگرافی براساس تعداد دفعات سونوگرافی و مدت زمان آن تشخیص می دهند و برای اطلاع پیدا نمودن در این رابطه بهتر است که ابتدا به مرکز سونوگرافی مراجعه شود و سپس معاینه صورت گیرد تا هزینه تعیین گردد.
تفاوت سونوگرافی سه بعدی با چهاربعدی
در سونوگرافی چهاربعدی مادران قادرند که از نوزاد خود یک فیلم تهیه کنند و تمام حرکات و تکاپوی جنین را مشاهده نمایند در حالی که در سونوگرافی سه بعدی با استفاده از امواج صوتی فقط قادرند که تصویربرداری سیاه و سفیدی را مشاهده کنند که از تمام زاوایا گرفته شده است.
شایان ذکر است که بگوییم هیچ گونه شواهد و ادله مبنا بر این که سونوگرافی عوارض جانبی را برای مادر و یا جنین به همراه می آورد، وجود ندارد اما بهترآن است که هنگامی که پزشک معالج یا متخصص زنان و زایمان این سونوگرافی ها را تجویز می نمایند، انجام شود. اگر سونوگرافی سه بعدی و چهار بعدی در هفته ای 24 تا 32 بارداری صورت گیرد به منظور تشخیص بیماری های مادرزادی از جمله: لب شکری و یا معاینه ستون فقرات و نخاع جنین است که انجام می گیرد. اگر مادری خواهان تعیین جنسیت باشد، سونوگرافی سه بعدی بهترین روش برای آن است. در انجام این سونوگرافی ها نیاز نیست که مثانه پر باشد.
چکیده مطلب
امروزه سونوگرافی سه بعدی برای تشخیص بیماری های فلج مغزی نیز بسیار کاربرد پیدا کرده است به گونه ای که قبلا فقط با اعمال سونوگرافی چهار بعدی این بیماری قابل تشخیص بوده است.
تشخیص بسیاری از سونوگرافی ها امروزه با مجهزترین دستگاه ممکن شده است. سونوگرافی دکترمرتضی جورابیان در اهواز همگام با علم روز دنیا خدمات شایانی را به شما عزیزان ارائه می دهد. شما می توانید جهت تعیین وقت قبلی با شماره تلفن 25 70 33 33 -061 تماس حاصل نمائید .
برخی از خدمات سونوگرافی جورابیان ، سونوگرافی در اهواز
- انواع سونوگرافی های روتین و تخصصی
- سونوگرافی NT
- سونوگرافی غربالگری سه ماهه دوم بارداری
- سونوگرافی شکم
- الاستوگرافی کبد
- الاستوگرافی پستان
با تشکر مدیریت سایت مرکز رادیولوژی و سونوگرافی دکتر مرتضی جورابیان ، سونوگرافی در اهواز
0 دیدگاه